ειδική έκδοση GREEK ENERGY 2013

Κυκλοφόρησε από το επιτελείο του energypress, για δεύτερη χρονιά, η ειδική έκδοση GREEK ENERGY 2013 που αποτελεί μια ολοκληρωμένη «ακτινογραφία» της αγοράς ενέργειας και των επιμέρους κλάδων στην Ελλάδα.
Οι εξελίξεις, οι τάσεις, οι εταιρείες και οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στον τομέα της ενέργειας είναι, όπως και πέρυσι, τα στοιχεία που αναδεικνύονται  μέσα από τις σελίδες του GREEK ENERGY 2013. Ο τόμος διανέμεται ήδη σε 5.000 εταιρείες, οργανισμούς, φορείς, επιστήμονες, δημοσιογράφους κ.λπ. Η ηλεκτρονική έκδοση θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο και θα παραμείνει αναρτημένη για όλο το 2013.
Η έκδοση περιλαμβάνει, για κάθε επιμέρους κλάδο του ενεργειακού τομέα, τις βασικές εξελίξεις και προοπτικές, τις θεσμικές αλλαγές, τα οικονομικά στοιχεία, τις τάσεις που καταγράφονται και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Επίσης, αναλύσεις και άρθρα από τα πλέον έγκυρα και αρμόδια πρόσωπα, όπως τον υφυπουργό Ενέργειας κ. Παπαγεωργίου, τον πρόεδρο της ΡΑΕ κ. Βασιλάκο κ.α.
Αναλυτικά οι κλάδοι της ενέργειας που παρουσιάζονται είναι οι εξής:
- Πετρέλαιο
- Φυσικό Αέριο
- Ηλεκτρισμός
-Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (με ειδικά υποκεφάλαια για κάθε τεχνολογία: αιολικά, φωτοβολταϊκά, βιομάζα, υδροηλεκτρικά, γεωθερμία)
- Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού - Θερμότητας
-Στερεά καύσιμα
-Εξοικονόμηση Ενέργειας
- Θέρμανση
- Κλιματική αλλαγή
-Διαχείριση Απορριμμάτων
Πατήστε πάνω στη μικρογραφία για να το δείτε σε μεγέθυνση: