Ημερίδα του ΚΑΠΕ για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Ημερίδα του ΚΑΠΕ για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων.


    Χρησιμοποιώντας δεδομένα από τα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, το έργο ENERFUND χαρτογραφεί την ενεργειακή απόδοση του Ευρωπαϊκού κτιριακού αποθέματος. Η εμπειρία και δυνατότητες που προκύπτουν από τις πληροφορίες που παρέχει θα παρουσιαστούν στην ημερίδα: «Υποστήριξη λήψης αποφάσεων ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων» που διοργανώνει το ΚΑΠΕ την Tετάρτη, 21 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο Αμαλία, στην Αθήνα.
Ευρωπαϊκό έργο ENERFUND

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ENERFUND: «An ENErgy Retrofit FUNDing rating tool» (HORIZON 2020), απευθύνεται σε Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Εταιρείες Παροχής Ενεργειακών Υπηρεσιών (ESCOs), φορείς λήψεως αποφάσεων σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, κ.ά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι στόχοι και τα πρώτα αποτελέσματα του έργου, που αφορούν στην ανάπτυξη του εργαλείου ENERFUND (http://app.enerfund.eu/), το οποίο εξάγει εύκολα ενεργειακά στοιχεία για κτίρια, με σκοπό τη δρομολόγηση χρηματοδοτικών επιλογών αναβάθμισής τους. 
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, αλλά λόγω περιορισμένης δυναμικότητας της αίθουσας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι οποίες θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο έως τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: