το Google Powermeter

το Google Powermeter

Google Powermeter είναι μια ελεύθερη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας εργαλείο παρακολούθησης που σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόση ενέργεια σπίτι σας καταναλώνει. Google Powermeter λαμβάνει πληροφορίες από χρησιμότητα έξυπνων μετρητών και συσκευών διαχείρισης σπίτι ενέργειας και οραματίζεται τις πληροφορίες για εσάς στο iGoogle (εξατομικευμένη Google αρχική σελίδα σας). Και, το Google Powermeter είναι δωρεάν.

Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι σε θέση να δείτε τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή σας σε πραγματικό χρόνο, τη διάρκεια της ημέρας, είναι πιο εύκολο να το μειώσει και να εξοικονομήσετε χρήματα. Αυτού του είδους η ανάδραση απαιτεί είτε ένα προηγμένο μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, ένα «έξυπνο μετρητή," ή ένας καταναλωτής που ανήκει ηλεκτρικός διαχείριση, και πολλοί από έξυπνων μετρητών σήμερα δεν εμφανίζονται πληροφορίες για τον καταναλωτή. Οι καταναλωτές πρέπει να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα για προσωπική χρήση τους σε ηλεκτρική ενέργεια, ο έλεγχος που γίνεται για να δούμε αυτά τα δεδομένα και να επιλέξετε από μια σειρά υπηρεσιών για να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν και να επωφεληθούν από αυτά τα δεδομένα. Εργαζόμαστε με το ομοσπονδιακό κράτος και τις κυβερνήσεις για την εξασφάλιση της ενεργειακής πολιτικής μας ενθαρρύνουν την ενημέρωση των καταναλωτών? Διαβάστε μας τις παρατηρήσεις για το Υπουργείο Ενέργειας σχετικά με έξυπνες επενδύσεις στο δίκτυο το ερέθισμα, Μαρτυρία Edward Lu του στη Γερουσία Επιτροπή Ενέργειας και ΦυσικώνΠόρων, καθώς και μας τις παρατηρήσεις στην Καλιφόρνια Επιτροπή Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας και την μας κοινή δήλωση με κορυφαίες εταιρείες καιΜΚΟ. Ελπίζουμε ότι σύντομα οι καταναλωτές θα πρέπει να εξουσιοδοτηθεί με ένα ολόκληρο οικοσύστημα των ενεργειακών προϊόντων πληροφοριών και υπηρεσιών.

Google Powermeter είναι ένα έργο της Google.org, φιλανθρωπικός βραχίονας της Google, η οποία φιλοδοξεί να αυξήσουν την χρήση των πληροφοριών και τεχνολογίας για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων.

Google Powermeter σας επιτρέπει να:

Πρόσβαση
Βλ. χρήση ηλεκτρικής ενέργειας σας από οποιαδήποτε Google Powermeter ενεργοποιημένη συσκευή.

Μαθαίνω
Κατανοήσουν περισσότερα για το πώς να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική ενέργεια όλη την ημέρα.

Αποθηκεύω
Μειώσει τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας σας και χαμηλότερα μηνιαίους λογαριασμούς σας.